Buy tickets now

BMX-champions @Papendall! Be there!

Papendal logo diapositief

Zomervreugde gaat Framed Festival

Een weekend vol Urban dance, muziek en food

Zomervreugde gaat Framed Festival

Zomervreugde en Framed Festival hebben hun handen in geslagen tijdens een waanzinnig festival in september 2021. Tijdens dit festival hebben wij  het beste van beide werelden gecombineerd. Gestoken in een nieuw zomerjasje, maar de ingrediënten zijn hetzelfde gebleven. Komend jaar staat de 2e editie van dit festival op ons te wachten. Samen losgaan op de lekkerste r&b/hiphop, latin, afro, house en disco deuntjes. Laat je tegelijkertijd verwonderen door street art, vette dance battles, oneindig veel speelplezier en een tasty food line-up.

Last but certainly not least een spectaculair randprogramma met BMX stunts, een urban ground, een daredevil kidsplayground en een pumpbattle.

Wist je dat we werken naar een energieneutraal evenement? Wij gaan zorgvuldig om met het milieu en zorgen voor groene stroom middels eigen zonnepanelen, stimuleren het gebruik van openbaar vervoer, maar vooral de fiets, gebruiken LED verlichting en kopen in bij lokale leveranciers om zo vervoersbewegingen te reduceren.

BMX Papendal
BMX Papendal

Vragen?

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Contactformulier
Bezig met versturen